Η Εταιρεία


Είμαστε η Thunderbolt και στο τομέα δραστηριοτήτων μας μπορούμε να κατασκευάσουμε τα πάντα.
Η πολύχρονη εμπειρία μας μπορεί να εγγυηθεί το τέλειο αποτέλεσμα.

Η Εταιρεία Thunderbolt Trading Co Ltd ιδρύθηκε το 1996, μετά από την δεκαετή λειτουργία του Metal Art Workshop, εργαστηρίου γενικών μεταλλικών κατασκευών. Η Εταιρεία μας σήμερα, προσφέρει κατασκευές αλουμινίου, u’PVC και γυαλιού υψηλών προδιαγραφών με άριστη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η πολύχρονη πείρα, το εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και η συνεχείς αναβαθμίσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση για ποιότητα, λειτουργικότητα, ασφάλεια και το τέλειο φινίρισμα των κατασκευών μας. Ακόμα και το καλύτερο σύστημα παραθύρου ή θύρας, μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακό, σε περίπτωση που η κατασκευή και τοποθέτηση γίνουν χωρίς τον απαραίτητο επαγγελματισμό. Γι` αυτό και στη Thunderbolt, γίνονται σταδιακές διαδικασίες ελέγχου, όπως στις πρώτες ύλες, στη διάρκεια της παραγωγής, στα μηχανήματα, στη φόρτωση, στη τοποθέτηση και εγκατάσταση των κατασκευών, ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε προϊόντα, τα οποία τηρούν τις προδιαγραφές για τις οποίες είμαστε πιστοποιημένοι, αλλά και όχι μόνο.

‘Ενας μεγάλος αριθμός καινοτομιών στη κατασκευή, εξειδικευμένες πρόνοιες στη χρήση των διαφόρων προφίλ, καθώς και ο συνδυασμός εξαρτημάτων, μηχανισμών και λαστίχων με αυστηρές ευρωπαϊκές, αλλά και διεθνείς προδιαγραφές, μας δίνουν το πλεονέκτημα νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων, για τις ανάγκες του οποιουδήποτε έργου.Η Thunderbolt έχει εδραιωθεί στο χώρο της κατασκευής συστημάτων αλουμινίου, u’PVC και γυαλιού, λόγω της αξιοπιστίας που έχει κερδίσει, μέσα από τη διαχρονική ποιότητα των προϊόντων μας, όπως επίσης για την τυπικότητα και τη μετά-παράδωση εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελάτη.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Τηλεφωνήστε μας τώρα


22325105